Laptop Tv Bioptron javítás - Házilag otthon hogyan

Laptop Tv Bioptron javítás - Hogyan csináljuk házilag? Javítás otthon vagy irány a szerviz? Műhely titkok, trükkök mindenféle témában: Tv, laptop, bioptron lámpa javítás, használt bioptron lámpa és sok más érdekesség pl: Sörfőzés és sör recept, pálin

LED tv szerviz háttérvilágítás javítás és led csere Újpalota

LED tv szerviz háttérvilágítás javítás és led csere témában sok érdekességet tudhatunk meg ebben a cikkben.

A leggyakoribb led tv hiba a háttérvilágítás probléma. Ilyen esetben a tévé kijelzőben a led sor romlik el.

tv-szerviz-tv-szerelo.png

Egyszerűen  kiégnek a ledek. A kijelző egy LCD panelből áll, ami úgy néz ki, mint egy vékony üveg lap. Ebben van a folyadék kristály, ami a képalkotó. Ez az LCD panel önmagában nem ad láthetó képet. Ezért van hátulról megvilágítva ledekkel. Ezek a ledek vagy ledsorok néhány éven belül elhasználódnak, kiégnek. Mivel az egyes ledek sorba vannak kötve egy - két led zárlatja az egész tv háttérvilágítását letilthatja. Napi szinten több ilyen ledes tévét javítok Budapesten a XV. kerületben Újpalotán, ha Te is ilyen tévé hibát tapasztalsz üzenj nekem nyugodtan:

Jelentkezz be most a szervizbe, a válaszban küldök időpontot:

laptopszerviz@gmail.com

Ahová hozhatod:
Itech Szerviz Újpalota 1151 Buapest Szövőgyár utca 2 ( bejelentkezés szükséges )
Itech Szerviz Óbuda 1037 Budapest Vadóc utca 122 ( bejelentkezés szükséges )
Kérlek ne telefonon keress! +36703172518

 

Milyen jelei vannak ha led hibás a tévéd?

Különböző tünetei lehetnek annak, ha a televízió led hibával küzd:

  • Tv képernyő foltok jelennek meg a kijelzőn, ami eleinte talán nem zavaró. Idővel azonban egyre több sötét folt vagy világos kör alakú elszíneződés lesz a képernyőn. Egy ponton túl már hatással van a tévé nézés élvezhetőségére is így érdeme megjavíttatni.
  • Sötét a kép. A tévé sokkal sötétebb képet ad, mint korábban. A menüben a fényerőt és a háttérvilágítás fokozatát lehet állítgatni. Ezt eleinte ha feljebb vagy maximálisra állítod akkor javulni fog a helyzet. Ha teljesen kiég a led akkor viszont hiába van maxiumra állítva akkor csak a háttérben lehet látni halványan valamit. Sötét marad a kép. Hozd el hozzám, megjavítom.

Hang van kép nincs

Hang van kép nincs abban az esetben, ha a tv led hibás, háttérvilágítás hibás vagy az ezen alaktrészeket ellátó táp panel ment tönkre a tévédben.
Azért szentelek ennek a hibajelenségnek egy külön fejezetet, mert ez hangzik el a legtöbbször a tv szervizben amikor megkérdezem a beérkező ügyfelet a tv problémájáról. Akkor biztos, hogy ledet kell cserélni? A válasz: egyáltalán nem 100% - osan biztos. Hang van, de kép nincs akkor is, ha a táp nem adja le a ledek vezérléséhez szükséges feszültséget. Tehát táp hiba is lehet a probléma ilyen esetben.
Olyan is volt azonban, hogy egy zárlat következtében a led tápvezetéke egyszerűen eléget vagy a led kigyúladt és a kijelzőben a fény terelő fólia jelentős része füstté vált.
Gyakori probléma a beázott tv, ha a kijelzőt folyadék éri egy tv tisztítás során az is okozhat jelentős meghibásodást.
Hang van, kép nincs tv hibára keresel megoldást? Itt megtalálod!

TV led csere led javítás ára - vajon megéri e a led tv javítás vagy kukába vele?

Tv led javítás ára - igen, ez egy érzékeny pontja a tv szervizelésnek.
tv-led-csere-led-javitas.jpgA led csere vagy a led tv javítás ára attól függ milyen leddel szerelték a tévét. Más ára van egy Samsung led sornak és más ára van az LG led tv javításának is. Meghatározza a led tv javításának az árát a tv nagysága is. Egy 32" - os led tévébe kevesebb led van, ezért a javítása is sokkal olcsóbb, mint mondjuk egy 47" tv esetén. Összességében elmondható, hogy 15.000 Ft - tól fölfelé vannak az árak. Ha átküldöd emailben a tévé pontos model számát, akkor tudok adni egy tól - ig árat, de pontosan csak akkor tudom megmondani, ha szétszedtem és látom a led sor azonosítóját is. Csak akkor kezdem meg a tv javítását, ha a kiajánlott tv szervizlési árat elfogadod és ezen később már nem változtatok. Ezáltal nem érhet meglepetés!  Nagyon sok led tévét javítok, ezért nyugodtan mondhatom szinte minden ügyfél kéri az árajánlat kiadása után a javítást. Miért?

7 ok, amiért érdemes a led tv javítás mellett dönteni

  1. mert a led tv javítás vagy a led csere költsége a teljes tv árának csak a töredéke.
  2. ennyiért nem lehet új tévét vásárolni, sőt még használtat sem.
  3. garanciát vállalunk a led tv szervizelésre, tehát biztos lehetsz a dolgodba
  4. ha már szét van szedve egyébként is a tv felmérjük a tv jellemző típus hibáit is és ezeket is orvosoljuk
  5. ingyenes belső karbantartással ajándékozunk meg a led javítás mellé
  6. ha nem új tv vásárlás mellett döntesz, hanem a tv javítása mellett, akkor környezet tudatos döntést hoztál csökkentve ezzel a természet terhelését
  7. ha van lakásbiztosításod vagy egyéb biztosításod tudunk adni tv szakvéleményt, amivel segíti a kárszakértőt a kár megfizetésében.

Milyen típusú led tv javítással foglalkozunk?

Minden tv márkát javítunk!

Minden gyártó tévé készülékét javítjuk.
A legtöbb led tévébe be lehet szerezni az alkatrészeket, ha nem lehet kapni hozzá komplett led sort, akkor megjavítjuk az eredetit.

  • Samsung led tv jávítás
  • LG led tévé szerviz
  • Blaupunkt szerviz, Orion tv javítás, Medion, Sony, Panasonic, Hyundai, NEC,

Samsung led tv javítás, led csere, háttérvilágítás hiba

UE32, UE37, UE40, UE42, UE45, UE47, UE49 széria

Samsung led tv javítás vagy Samsung led csere - egy nagyon gyakori tv szervizes munka. Samsung tévéből van a legtöbb. Ez nem jelenti azt, hogy ez a legrosszabb tv. Sőt! Ez azt jelenti, hogy ebből vesznek a legtöbbet. A Samsung led tv az egyik legjobb választás. Hasonló minőségben csak az LG vethető össze vele.

LG led tv javítás, led csere, háttérvilágítás hiba

LG led tv javítás a második leggyakoribb munka az LG tv szerviz életében. Az LG és a Samsung minőségben nagyon hasonló színvonalon van. Egyformán csúcs minőséget állítanak elő és ha elromlik általában beszerezhető és elérhető hozzá a kívánt alkatrész. Ez sajnos nem mondható el minden tv gyártó termékéről.

Hogyan történik a led csere? Led csere házilag?

Hogyan történik a tv led csere? Hogyan lehet a led sorokat kicserélni a tévében?tv-led-csere.jpeg

  • Első lépésben érdemes feltárni, hogy valóban a ledekkel van e probléma, ( tápegység rendben van e ) mert nem egyszerű a tv kijelzőjét szétszedni. Ez időigényes és nem veszélytelen feladat. A kijelző lcd panel sérülékenysége miatt a kijelző könnyen összetörhet. ( ezért otthon nem javaslom, hogy rutin nélkül elkezd szétszedni )
  • A kijelző szétszerelése a hátlap eltávolításával kezdődik. Ne legyen áram alatt a készülék. A hátlap csavarok után még műanyag pattintók tarthatják a tv kerethez a tv hátlapot. Ezt szét kell pattintani, úgy hogy a kijelző ne sérüljön meg.
  • A tv hátlap leszerelése után látható leszeknek a tv paneljei. Táp panel, alaplap, tcon panel, kábelek. A táp panelból megy el a ledekhez az összekötő kábel. Ezeken érdemes méréseket végezni.
  • A kijelzőt úgy lehet szétszedni, ha előtte levesszük a keretet, amit csavarral vagy műanyag rögzítőkkel biztosítanak.
  • A kijelző kiemelése előtt a tcon panelről le kell húzni a kijelző kábeleket, hogy ne szakadjanak el.
  • Kiemelten kell figyelni a cof kábelekre. Ha a cof megszakad akkor bizony vége a kijelzőnek.
  • Ha a keret lejött van még egy belső keret amiben a fényterelő és a polarizációs rétegek vannak. Ezt is le kell venni a rétegekkel együtt.
  • Ezek után láthatjuk a ledeket, amelyeket ki kell cserélnünk.

Milyen ledek vannak a tévében a laptop kijelzőben vagy a számítógép monitorban?

A led tévét több féle leddel szerelik. led-tv-javitas-led-csere.pngElhelyezkedés szerint alkalmaznak direkt ledeket és edge ledeket is már évek óta. A direkt led sorokat könnyebb javítani és cserélni. Az edge led javítása bonyolultabb a magasabb integtáltságának köszönhetően. A szerelése is sokkal több időt emész fel, de az edge technológiát hála Istennek nem alkalmazzák olyan széles körben, mint a direkt led megoldásokat. Minden gyártó még típuson belül is különböző ledeket használ. Ezeknek más a mérete, a rögzítése, kialakítása, prizmája, feszültsége. Minden tévéhez és pc monitorhoz más és más ledeket vagy led sorokat lehet rendelni. Ne rendelj bele kínából használt ledet, mert ha nem új a led vagy silány kínai utángyárotott a led, hasonló probléma lesz vele rövid időn belül.
PC monitor javítással is foglalkozunk!

TV kijelző javítás, tv háttérvilágítás megjavítása

TV kijelző javításnak is mondhatjuk a háttérvilágítás megjavítását, hiszen a kijelzőt szét kell szedni a led sorok megközelíthetőségéhez. tv-szerelo-bp.png
TV kijelző javítással kapcsolatban sokan megkeresnek abban az esetben is amikor a tv kijelző be van törve. Ebben az esetben nem tudok segíteni, mert a tv kijelzőt nem lehet gazdaságosan beszerezni, a gyártó túl drágán adja a tv kijelzőt, olyan áron ami meghaladja a tv értékét. Honnan lehet tudni, hogy betört a tv kijelző?

  • pókháló szerű csíkok vannak a tv képernyőn
  • bár a tv kijelző felületén nem látszik sérülés belül pacás szerű elfolyás vagy megfolyás tapasztalható
  • fekete foltok vannak a képernyőn, mellette sugár irányú csíkokkal
  • ütés érte a tv kijelzőt és azóta nincs kép csak vékony világos csíkok, foltok
  • szállítás után nem ad képet a tv, pacás jellegű foltok vannak rajta ha oldalról nézem a felületét

Nem kap áramot a led a kijelzőben

Nem kap áramot a tv led sor. Igen, ilyen hiba is van. Ha a táp panel hibája miatt a feszültség nem jut el a ledekhez akkor hasonló hibákat tud a tv produkálni a led hibához. Ha kiderül, hogy a tápegység rossz a tévédben, hozd el és megjavítom neked!

Világos foltok a tv képernyőm LG tévé esetén

Világos foltok a tv képernyőn. vilagos-foltok-tv-kijelzon.jpg
Ez a hiba főleg LG led tv készülékekre jellemzőek. A led prizmák hajlamosak néhány év alatt elfáradni és egyszerűen lepotyognak a ledekről. Ez által a led fény terelése nem valósul meg. Sokkal erősebben világít ez a led, mint a társai. Ez tv nézés közben olyan, mintha valaki hátulról egy elemlámpával világítana egy foltban. Ha több prizma sérült akkor több világosan fénylő folt van a tv kijelzőjén. Ez zavarhatja a tv nézés élvezhetősőgét elég jelentősen, bár a fényesség mértéke típusonként eltérő szokott lenni. Hozd be az Újalotai LG tv szervizünkbe és megjavítjuk neked a fényes foltos tv kijelzőt. Az LG tv szervizünkről teljes leírást és akciókat itt találsz!

Samsung tv led csere ára, avagy sötét foltok megjelenése a tv képernyőn

Sötét foltok a tv kijelzőn, Samsung tv led csere ára, háttérvilágítás javítás ára, egy led cseréje vagy a teljes led sorok cseréje?
A sötét foltok megjelenését a tv képernyőn nem a prizmák okozzák, hanem maga a led egyszerűen elfárad, zárlatossá válik vagy szétég a led. Ahol a led nem világít, ott egy viszonylag szabályos sötétebb folt jelenik meg a tv kijelzőjén. Ha több led is kiégett, akkor egyre sötétebb a kép vagy több ilyen képernyő folt is van. Ha már egyáltalán nem ad képet a tv akkor a hibás ledek miatt a tv teljesen letiltotta a megvilágítást, mert a tápegységben van egy ilyen jellegű védelem. Ha a folt nem sötétebb, hanem teljesen fekete és ehhez még társul néhány vékony színes vékony csík is akkor előfordulhat, hogy ütés érte a kijelzőt és megsérült a folyadék kristály is.
Ha Samsung tv led cseréje és ennek ára érdekel akkor nézd meg a Samsung tv javítással kapcsolatos cikkeinket itt.

Felhős kép a led tv technológia gyengesége

A felhős kép a led tv esetében kis mértékben még nem hiba. Kis mértékű felhősödés jellemző a led tv gyártás technológiára. ( csak egyszínű képnél látható, tv nézés közben nem zavaró )
Amikor a felhős kép már zavaró mértékben jelentkezik, akkor már általában van egy - két hibás led is a kijelzőben, ami cserére szorul. A led tv szerviz tevékenységében nagyon gyakori a felhőd led tv javítása, sokan fordulnak hozzám ilyen tv hibával. Ezek hibák szinte mindig javíthatóak.

Nem ad képet a tv, ha lámpával belevilágítok halványan van kép

Nem ad képet a tv abban az állapotban amikor a háttérvilágítás olyan állapotban van, hogy a sok led közül egyik sem világít. Van olyan eset amikor a legtöbb led már kiégett, de olyan is van, hogy egy - két led meghibásodása letiltja az egész háttérvilágítást a zárlat miatt. Ilyenkor úgy tűnik, hogy egyáltalán nem ad képet a tv, bár ha egy zseblámpával belevilágítunk akkor halványan lehet látni valamilyen kép tartalmat. A háttérvilágítást megjavítom neked és működni fog a tv!

LED hibás tv szakvélemény biztosítónak

LED hibás tv szakvélemény biztosítónak. Megesik, hogy vihar és villámcsapás után a tv nem ad képet és a ledek nem világítják le a kijelzőt. A villámcsapás másodlagos hatása is tud ilyen hibát okozni, mert a tv led világítása is a tápról kapja a feszülséget és egy villámcsapás miatt itt is megfuthat a feszültség, sőt szét is éghet az itt fellelhető elektronika.

  • Fontos, hogy minél hamarabb jelentsük be a biztosítónak a káreseményt.
  • Írjuk fel mikor volt a vihar vagy a viharkár, mert ennek a körüléményeit is vizsgálhatja a biztosító.
  • Ha vihart követően nem kapcsol be a tv akkor ne próbáljuk többször bekapcsolni. A hálózatból húzzúk ki és mielőbb be kell hozni hozzánk.
  • Ha javítható a tv a biztosító megtéríti a javítást.
  • Ha nem javítható akkor kifizeti a biztosító a tévét.
  • A részleteket pontosítani kell a biztosító kárszakértőjével.
  • Ilyen esetben sem szabad házilagosan megpróbálni szétszedni és kísérletet tenni a javításra. Ha a biztosító megállapítja, hogy a tv javítás házilag meg lett kísérelve megtagadhatja a kár kifizetését! Erre figyeljünk oda! További probléma lehet a házilagos tv javítással, hogy villámcsapásnál olyan komolyabb táp zárlatok is lehetnek, amelyek a tv hálózatra való csatlakoztatása után ( és különösen ha házilag szereljük ) áramütéshez is vezethet.
  • Ha a kárszakértő tv szakvéleményt kér akkor bátran fordulj hozzánk! Klikk ide!

TV szakvéleményre van szükséged?

Jelentkezz be most a szervizbe, a válaszban küldök időpontot:

laptopszerviz@gmail.com

Ahová hozhatod:
Itech Szerviz Újpalota 1151 Buapest Szövőgyár utca 2 ( bejelentkezés szükséges )
Itech Szerviz Óbuda 1037 Budapest Vadóc utca 122 ( bejelentkezés szükséges )
Kérlek ne telefonon keress! +36703172518

Tv távirányító javítás és csere

Tv távirányító javítás és csere.
Samsung távirányító, LG távkapcsoló javítás és csere nálunk! Beázott a távirányítód? Nem működik néhány gomb a távkapcsolón? Kopottak rajta a gombok? Leesett az elem tartó műanyag?

ÚJPALOTAI TV SZERVIZ XV. KERÜLET SZÖVŐGYÁR UTCA 2.

Újpalotai tv szerviz a XV. kerületben, címünk 1151 Budapest Szövőgyár utca 2., További elérhetőségünk és információk itt!.
Egyeztessünk pontos modelszámot mielőtt elindulsz!

tv-szerviz-ujpalota-xv-kerulet-m3-autopalya.jpg

 ITECH SZERVIZ - TV LAPTOP TABLET SZÁMÍTÓGÉP MONITOR JAVÍTÁS

Az Itech Szerviz vagyis Mi számos elektronikai készülék javításával és szervizelésével foglalkozunk.

Laptop szerviz

laptopszerviz-budapest-VII-kerulet.jpgLaptop szerviz szolgáltatás profi szinten. Nyugodtan keress minket akkor is, ha elromlott a laptopod, mert napi szinten foglalkozunk laptop javítással is, sőt ez volt a legelső tevékenységünk. Foglalkozunk laptop kijelző cserével, laptop alaplap javítással, laptop videó kártya szervizzel, BGA chip csere, laptop töltő javítás, laptop burkolat javítás, laptop zsanér javítás, laptop töltő csatlakozó javítás, laptop billentyűzet csere, laptop tisztítás, laptop telepítés és valamennyi laptop hiba esetén kereshetsz! Az újpalotai laptop szervizünk az egyik legrégebbi szerviz az országban, nézd meg a honlapunkat itt!

Tablet szerviz, tablet üveg csere, kijelző javítás

Tablet szerviz, tablet üveg csere, kijelző javítás.
Az országban a legelsők között foglalkoztunk tablet javítás és tabelet szerviz szolgáltatással. Ez kiterjed a tablet alkatrészek javítására is: tablet kijelző, tablet üveg, tablet érintő kijelző, tablet akkumulátor, tablet töltő csatlakozó javítás, tablet gombok. Nem kapcsol be a tablet? Nem töltődik? Törött a tablet kijelző? Betört az üveg? Nem bírja az akkumulátor sokáig? Tablet javítás a XV. kerületben itt!

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel

oszd-meg-barataiddal.jpgKérlek segítsd a blog szerkesztését annyiban, hogy megosztod! Köszönöm!

Facebook site

Youtube

 

A bejegyzés trackback címe:

https://itech-szerviz-notebook-laptop-javitas.blog.hu/api/trackback/id/tr9015037222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Laptop Tv Bioptron javítás - Házilag otthon hogyan

Tv szerviz, laptop szerviz, bioptron lámpa javítás, használt bioptron lámpa Budapest. Samsung tv szerviz, LG tv szerviz, Laptop, notebook hiba, javítás, szerelés tapasztalatok, leírások. Kijelző csere, alaplap javítás, adapter töltő javítás, zsanér javítás, törött burkolat javítás, aljzat csere, laptop tisztítás.

Friss topikok

Címkék

apple (1) betört (1) bioptron lámpa (2) bioptron lámpa ár (2) bioptron lámpa fertőtlenítése (1) bioptron lámpa garanciával (2) bioptron lámpa javítás (2) bioptron lámpa legolcsóbban (2) bioptron lámpa szervíz (2) bioptron pro 1 lámpa javítás (1) Blaupunkt (1) Budapest (1) budapest (1) csere (1) cseréje (1) érintő (1) érintő kijelző (1) forró (1) galaxy (1) hang van kép nincs (1) hasznaltbioptronlampa (2) használt bioptron lámpa (2) háttérvilágítás (1) hiba (1) hibák (1) hűtő (1) Itech Szerviz (1) javítás (3) karbantartás (1) kijelző (1) kijelző csere (1) laptop (4) laptop burkolat (1) laptop burkolat javítás (1) Laptop fertőtlenítése (1) laptop szerviz (2) laptop zsanér (1) laptop zsanér javítás (1) lcd (1) led (1) led csere (1) led javítás (1) LG (1) macbook (1) melegszik (1) nehezen nyílik a laptop (1) nincs kép (1) notebook (4) Orion (1) összetört (1) pasztázás (1) pc (1) Pestújhely (1) portalanítás (1) pucolás (1) ragasztás (1) Rákospalota (1) Samsung (1) samsung (1) samsung tablet szerviz (1) számítógép (1) szervíz (1) szerviz (2) tablet (1) tablet kijelző (1) tablet kijelző csere (1) tablet szerviz (2) tablet üveg (1) telefon fertőtlenítése (1) tisztítás (1) törött (1) törött burkolat (1) törött laptop (1) törött laptop burkolat (1) törött zsanér (1) tv (1) TV (1) tv fertőtlenítése (1) tv szerviz (1) tv szerviz újpalota (1) tv szerviz XV. (1) Újpalota (2) üveg (1) ventilátor (1) XV. kerület (1) zepter lámpa (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása