Laptop Tv Bioptron javítás - Házilag otthon hogyan

Laptop Tv Bioptron javítás - Hogyan csináljuk házilag? Javítás otthon vagy irány a szerviz? Műhely titkok, trükkök mindenféle témában: Tv, laptop, bioptron lámpa javítás, használt bioptron lámpa és sok más érdekesség pl: Sörfőzés és sör recept, pálin

Tablet szerviz tablet kijelző tablet üveg Samsung Galaxy, LG és a többi

Tablet szerviz tablet kijelző tablet üveg Samsung Galaxy, LG és a többi tablet gyártó termékeihez. A Samsung tablet szerviz és a Samsung kijelző csere, Samsung üveg csere kiemelet szolgáltatás nálunk, de valamennyi gyártó termékeit javítjuk. Legyen az Asus Memopad, Sony Xperia, Acer Iconia, Asus Nexus, Samsung Nexus, Dell, HP tablet javítás. Gyors tablet szerviz Budapest XV. kerület garanciával, megvárható tab javítás, fix áron, 20 éves elektronikai tapasztalattal. Kijelző csere és háttérvilágítás javítás nem csak tablet kijelző hiba esetén. Foglalkozik laptop szervizünk laptop kijelző cserével, laptop kijelző javítással is. TV szerviz részlegünk pedig led tv javítás, led csere, háttérvilágítás javítás szolgáltatásait kínálja, ha elromlott a tévéd is.

tablet-szerviz.jpg

TABLET KIJELZŐ CSERE, TÖRÖTT KÉPERNYŐ, BETÖRT ÉRINTŐKIJELZŐ

Tablet kijelző csere és tablet érintő üveg szolgáltatásunk napi feladat. Könnyen betörik a tablet kijelző egy - egy ütés, koccanás, esés vagy mechanikai behatás során. Ilyenkor azt látod, hogy a törött tablet kijelző képernyőjén pacás fekete folt és csíkok jelennek meg. A tablet lcd ezen részein pedig nincs kép, de a többi területén még lehet, hog jó képet ad. Olyan eset is van, hogy teljesen fekete a kép és csak színes csíkok és foltok figyelhetőek meg.
Ezzel együtt be szokott törni a tab üvege is. Az érintő ilyen esetben vagy teljesen működőképes vagy részben működő szokott maradni. Rendesen érint csak a szilánkos üveg törés okoz problémát. Addig, míg be nem kerül a tablet-szerviz.com szervizébe addig érdemes lefóliázni, ha addig is akarod használni. Ez arra jó, hogy az érintő üveg szilánkok nem vágják össze a kezedet.
Ugyanet vonatkozik törött laptop kijelzők cseréjére is. A laptop képernyő beszezését is nyugaodtan ránk bízhatod!

tablet-kijelzo-csere-amoled.jpeg

NEM CSAK SAMSUNG TABLET KIJELZŐ CSERE

Tablet szervizünk óriási rutin szerzet:

  • Samsung tablet kijelző, Samsung Galaxy tablet üveg, Samsung érintőképernyő, Samsung érintőkijelző
  • Asus tablet kijelző, Asus Memopad tablet üveg, Asus érintőképernyő, Asus érintőkijelző
  • Lenovo tablet kijelző, Lenovo tablet üveg, Lenovo érintőképernyő, Lenovo érintőkijelző
  • és a többi gyártó terméke

_____________________________________________________

TABLET ÜVEG CSERE, TÖRÖTT ÉRINTŐÜVEG, BETÖRT ÉRINTŐK

Tablet üveg csere önmagában is elvégezhető néhány típusnál a teljes érintő képernyő cseréje nélkül, amiben a tablet kijelző is benne van. Ennek azért van értelme, mert nyilván olcsó tablet üveg csere valósítható meg, ha csak az üveget lehetséges cserélni kijelző nélkül.
Viszont sok olyan tablet van, ahol csak kifejezetten a kijelzővel együtt lehet a tablet üveget cserélni. Ezeknél a tablet modeleknél az üveg rá van ragasztva a kijelzőre. Az üveg csere ezáltal nem végezhető el anélkül, hogy az üveg össze ne törne. Ebben az esetben csak együtt lehet cserélni a kettőt.
Sok felhasználó beleesik egy csapdába ilyenkor, mert annak ellenére, hogy a forgalmazó tudja ( hogy az üveg csak a kijelzővel együtt cserélhető egy adot tablet esetében ) mégis forgalmazza az üveget külön is és a kijelzőt is külön és egyben is. Gyanútlan felhasználó megveszi az üveget és aztán szembesül vele, hogy felesleges beruházás volt.

SAMSUNG TABLET SZERVIZ KIEMELT SZOLGÁLTATÁSUNK - SAMSUNG GALAXY TAB JAVÍTÁS

Samsung tablet szerviz vagyis művész nevén a Samsung Galaxy tab S széria javítása kiemelt szolgáltatásunk. Oka, hogy a Samsung gyár a tablet készülékek gyártásával egy kiváló minőségű terméket állít elő. Ennek köszönhető, hogy a legtöbb tablet amit a felhasználók vásárolnak Samsung Galaxy típusú. A Samsung Galaxy GT-P1000 - es szériától a Samsung GT-P3000 - es és a Samsung GT-N8000 - ig. Valamint a modern Samsung SM-T100, SM-T200, SM-T300, SM-T500, SM-T560, SM-T700 és SM-T800 - as szériáig mindent kijelzőt és üveget javítunk.
Ezek felhasználó barát elnevezési akövetkezők:

  • Samsung Galaxy S1 érintő kijelző üveg és képernyő csere
  • Samsung Galaxy S2 érintő kijelző üveg és képernyő csere
  • Samsung Galaxy S3 érintő kijelző üveg és képernyő csere
  • Samsung Galaxy S4 érintő kijelző üveg és képernyő csere
  • Samsung Galaxy S5 érintő kijelző üveg és képernyő csere
  • Samsung Galaxy S6 érintő kijelző üveg és képernyő csere

LG TABLET SZERVIZELÉSE, LG KIJELZŐ ÉS LG ÜVEG CSERE

Az LG tabletek szintén jó minőségűek és elég sokat forgalmaznak belőle Magyarországon és ezért sokat javítunk belőle. Az LG megjelenésében szép, korszerű és nagy tudású tablet. A kijelzők színvilága, felbontása és tulajdonságai felveszik a versenyt bármelyik gyártóval. Fejlesztésben pedig élen járnak. Ha LG tabletet vásárolsz akkor nem jársz rosszul. Javíthatósága és alkatrész ellátása szervizes szempontból azonban elmarad a Samsung tablet gépek ellátottságától. Ez azt jelenti, hogy ha összetöröd az LG tablet üvegét vagy a kijelzőjét, vagy netán a komplett érintő képernyőt akkor a csere csak kb 90% eséllyel oldható meg. Van olyan LG model amihez olyan drágán ad a gyártó alkatrészt, ami meghaladja az egész készülék értékét. Viszont ez csak néhány model, ezért nem kell pánikba esned. LG tablet szervizünk elérhetőségeit itt találod.

TABLET KIJELZŐ CSERE 7 LÉPÉSBEN - A TABLET SZÉTSZERELÉSE

Ez a leírás csak tájékoztató jelleggel készült. Otthon nem javasolt elvégezni a szervizes munkát, mert veszélyes lehet a felhasználóra és a tabletre is. Veszély források: Akkumulátor sérülése mérgező lehet ( akár ki is gyuladhat - van ilyen youtube videó, keress rá ), a kijelző vagy üveg törése megvághatja a kezed vagy a szembe is kerülhet. ( ne sérülj meg! ) 

Javaslom hozd el a tabletet hozzánk, ha segíthetünk:
Itech Tablet Szerviz 1151 Budpest XV. kerület Újpalota Szövőgyár utca 2. Telefon: +36703172518

 

1., TABLET SZÉTSZERELÉSE - A TABLET BURKOLATÁNAK ELTÁVOLÍTÁSA

A tablet burkolatának az eltávolítása az első lépés, amikor a tablet üveget vagy a tablet kijelzőt le szeretnénk cserélni. Ennek oka lehet a tablet üveg törése vagy a tablet kijelző sérülése. Ha a kijelző vagy az üveg még sértetlen, akkor a burkolatot úgy távolítsuk el, hogy ezek ne törjenek össze.
A tablet csavarok eltávolítása: a tablet csavarok általában rejtett helyen vannak úgy hogy alaposan át kell nézni a tabot és az összes csavart el kell távolítani. ( nem mindegyik tabletben van )
Azok a tabletek, amelyek billenytyűzettel is rendelkeznek fokozottabb odafigyelést érdemelnek. A laptop zsanér kialkításához hasonló, gyakran teljesen 360 fokban nyitható tablet zsanér is nagyon sérülékeny. Pl: Lenovo Yoga

Tablet hátlap leszerelése

Megesik, hogy nincs csavar. A tablet hátlap vagyis a tablet burkolat rögzítését csak műanyag pattintókkal oldják meg. Hasonlóan a laptop burkolat kialakításához. Nagyon sok laptop burkolat javítás és laptop zsanér javítás jön be a szervizünkbe amiatt, mert eltörik a zsanér. Szétfeszül az alsó burkolat, a felső laptop burkolatból kitörik a laptop zsanér csavar.
A tablet kialakítása is teljesen hasonló. Ebben az esetben csak le kell pattintani a hátlapot. A hátlap nyitását elvégezhetjük egy vékony műanyaggal vagy pengetővel is. Vigyázni kell azonban, mert valamikor az illesztés nagyon közel van a kijelzőhöz és egy apró komolyabb feszítés és keresztbe is reped a kijelző. Ha pont a kijelzőtörése miatt szedjük szét a tabletet akkor ez nyilván nem számít.

2., A TABLET AKKUMULÁTORÁNAK AZ ELTÁVOLÍTÁSA

A tablet akkuját ne felejtsd el lehúzni, mert ha áram alatt próbálsz bármit is kicserélni akkor több kárt okozhatsz a készülékben! Az akku csatlakozója könnyen megtalálható. Az akkutól követsd végig a vezetéket. Ez a tablet alaplapra szokott rámenni. Általában egy gyors csatlakozó amit egyszerűen le kell húzni, de olyan is van, hogy előtt fel kell hajtani egy műanyag rögzítőt (pl Asus tablet ). A lenovo tabletnél le is van csavarozva ez a csatlakozó sőt még egy lemezzel is ki van rögzítve. Tablet akkumulátor és egyéb tablet alkatrészek raktárról itt találhatóak.

Veszélyes a sérült tablet akkumulátor

Az akkumulátort ne sértsd meg, mert a tartama a levegőbe kerülve mérgezést okozhat és azonnal kigyuladhat. Olyan anyagok vannak benne ami ártalmas a környezetre! Ha megsérült vagy eleve ezt akartad cserélni akkor ne a kukába dobd, hanem kijelölt veszélyes hulladékos gyűjtőbe.
Ha nincs áram alatt a tablet akkor folytatjuk a kijelző cserét.

3., A TABLET KIJELZŐ CSATLAKOZÓINAK AZ ELTÁVOLÍTÁSA

A tablet kijelző csatlakozóit is húzzúk le az alaplapról. Ezeknek a rögzítése is hasonlatos, mint az akku rögzítésénél már láthattunk. Néha az érintő üvegnek külön csatlakozója van, ilyenkor két kábelt is le kell szedni az alaplapról. Komolyabb taboknál ez egyben van a kijelzővel. Itt is vigyázni kell a műanyag csatlakozó rögzítőkkel. Mielőtt kihúzod a csatlakozót ezeket fel kell hajtani.

4., A TABLET KIJELZŐ KISZERELÉSE

A tablet kijelző be van süllyesztve álltalában egy fém keretbe vagy egy műanyag keretbe. Ez hátrafelé fog kijönni. A kijelző kábelre kell odaafigyelni, mert ha eztelszakítod, nem fogod tudni az új kijelzőt beszerelni. Olyan eset is van, amikor a kijelzőt csak az üveg eltávolítása után lehet kiemelni vagy csak együtt az üveggel.

5., A TABLET ÜVEG KISZERELÉSE

A tablet üveg vagy más néven érintő üveg kijelző képernyő cserét általában géppel végezzük, lemelegítéssel. Kézzel általában csak úgy lehet eltávolítani ha szilánkosra törik. Az üveg eltávolítása alkalmával vigyázni kell arra a keretre amiben az üveg van, mert erre szükség lehet az új üveg rögzítésekor. A legnagyobb kihívást az üveg ragasztójának és a maradék üveg szilánkok eltávolítása jelenti. Ez nagyon idő igényes és főleg nagy türelmet és gyakorlatot igénylő munka.

A tablet kijelző ragasztása ne történjen túl erőss ragasztóval

Van amikor olyan erős ragasztót használ a gyártó, hogy lehetetlen eltávolítani az üveget a keretről. Ilyen esetben meg kell rendelni a kijelzőt az üveggel és a burkolattal együtt, amennyiben ez lehetséges. ( többnyire így is beszerehető - ha lehet eleve így érdemes rendelni, még akkor is ha jóval drágább )

6., AZ ÚJ KIJELZŐ ÉS ÜVEG BESZERELÉSE

Mielőtt beszereljük az új alkatrészeket és összeraknánk teljesen a tablatet próbáljuk le az tabelt kijelzőt! Mi van ha gyári hibás az új alkatrész? Mi van ha nem hozzávaló? Ha csíkos a kép vagy nem érint az üveg akkor vissza kell küldeni garanciáztatni. Ha minden szép és jó akkor tisztítsuk le a kijelző felületét és az üveg belső felületét.Jellemző hiba, hogy közte marad valami és lehet ismét szétbontani a gépet.
Az új tablet kijelzőt beillesztés után csatlakoztassuk az alaplaphoz. Az illesztésnél figyeljünk oda, mert ha alatta marad valami akkor a burkolat összepattintása során feszültség kelethezhet a kijelzőben vagy az üvegben emiatt és megint összetörhet az egész és akkor kezdhetjük előről a folyamatot. ( ha most ez tásrsas játék lenne akkor az következni, hogy ugordj vissza a starthoz az 1. pontra )

Tablet kijelző kábel és üveg kábel ellenőrzése

Mielőtt teljesen visszatennénk a kielzőt nézzük meg a kijelző kábelét, hogy rendesen csatlakoztatva van e. Némely esetben át kell fűzni az LCD kábelt a burkolaton is. Nézzük meg elér e az alaplapra biztonságosan a kábel összeszerelés után is, ne feszüljön, mert akkor mindig ki fog csúszni és újra és újra szét kell szedni. Egyes modeleknél nem is lehet még egyszer szétszedni csak ha újra eltörjük a kijelzőt. Ezért nagyon oda kell figyelni a trükkökre.

LCD kábel és érintő kábel rögzítése

Ha a kábelt csatlakoztattuk az alaplapra akkor vegyük észre, hogy a gyártó egy kis szalaggal oda is ragasztotta. Nekünk is érdemes felragasztani egy kis szalaggal, de ne a régivel, mert ha már levettük nem az igazi. Arra is figyeljünk, hogy itt se használjuk túl erőss szalagot, mert ezeket a kábeleket később megeshet, hogy ismér használnunk kell. Egy erőss ragasztó szalag leszdésekor az lcd kábel könnyen elszakadhat. Ezek beszerzése nem egyszer teljesen lehetetlen. Ezért nagyon óvatosan bánjunk vele.

Az tablet üveg felragasztása

Ha a kijelző a helyén van akkor az üveget ne felejtsük el ragasztóval rögzíteni. A csomagban található ragasztót tegyük fel a keretre. A felragasztás előtt még egyszer nézzük át az üveg csatlakozója is rendesen be van fűzve, elér e? Itt se maradjon üveg szilánk a kereten, mert akkor nem megy a helyére az új üveg. A burkolatot össze kell majd a végén pattintani és törhet az egész!

7., A TABLET ÖSSZESZERELÉSE - TESZTELÉSE

A tablet kijelző csatlakozóit azelőtt dugjuk vissza még mielőtt az akkumulátort vissza csatlakoztatnánk. Fodított sorrendben szereljük össze a gépet a fenti leírás alapján. Ha a kijelző a helyén van akkor az üveget rá lehet ragasztani a keretre. Mindent kétszer nézzünk meg, mert ha már fel van ragasztva nem biztos, hogy le tudjuk törés nélkül szedni a korrigáláshoz. A kábeleket némely típusnál utána is fel lehet dugni, ha át van fűzve. Itt is nézzük meg, elér e a kábel és nem felszül. A keretnél érdemes az illesztést végig ellenőrizni, tisztítani, újjal végig tapintani.

Ismételt ellenőrzés

Ha fel van ragasztva az üveg és az érintő valamint a kijelző kábel is csatlakoztatva lett jöhet az akku. Ha áram alá helyeztük mielőtt összeraknánk teljesen a tablatet ismét próbáljuk le! Így meg tudjuk nézni mindent jól csináltunk e! Ne a legvégén derüljön ki, hogy szedhetjük szét ismét az egész tabletet, mert egy kis pont van az érintő üvegen és ezt nem vettük észre.

A tablet kijelző és a tablet érintő üveg tesztelése

A tablet kijelző és a tablet érintő üveg tesztelése egyszerű feladat. Az érintést legegyszerűbb olyan formán ellenőrizni, ha megnyitunk a Google Chrome böngészőben egy billentyűzetet. Itt a key segítségével egyenként végigpróbáljuk mindenhol érzékel e az üveg. Fordítsuk el a képet, így a teljes felületet birtokba vehetjük.

LCD kijelző jellemző hibái tablet kijelző, laptop kijelző és tv kijelző esetében egyaránt

A tablet kijelzőt nézzük meg nagy felbontású képekkel és videókkal is. Nézzük meg a színek megfelelőek e, vannak e vékony pixel csíkok vagy pixel hibák a monitoron. Lehetnek a képernyőn világos foltok vagy sötét foltok. Ezek az lcd kijelző technológia jellemző hibái, amik laptop kijelzőkre, tv kijelzőkre és a monitor kijelzőkre is egyformán jellemzőek. Ha számitógép monitor javítást keresel akkor katt ide!

Mit tegyek, hogy ne törjön be könnyen a tablet kijelző üvege?

Milyen megelőző intézkedéseket lehet tenni a tablet kijelző és az üveg törése ellen? A legegyszerűbb ha vigyázol rá és megóvod a mechanikai behatásoktól, leeséstől, ütődéstől, koccanásoktól.

Tablet tok, szilikonos tok, bőr tok, flippes tablet tok

A másik amit megtehetsz egy jó minőségű szilikonos tok vagy flippes bőr tok. Ezek megóvhatják a tablet kijelzőjét még egy esés alkalmával is a töréstől. Ne aggódj, ezek a tokok úgy vannak tervezve, hogy a tablet használatában nem fognak zavarni. Előre ki van vágva a kamera nyílása, így a fényképezésben nem fog zavarni, Elő van készítve a kezelő panel hozzáférhetősége is, így könnyedén ki és be tudod kapcsolni a tabot. Szabadon használhatod a hangerő gombokat is. A kijelző és az érintő üveg is jól hozzáférhető - mindez úgy, hogy egy esés alkalmával védi a tablet sarkait is a töréstől.

Tablet üveg fólia, 2D 3D 5D 9D sok - sok D tablet fólia

Tablet fólia vagyis a másik tablet védelem, ami szintén a kijelző törés és az üveg törtés megakadályozása céllal kézült a tablet üveg fólia. Ebből óriási üzletet csináltak a gyártók, mert nem csak a töréstől, hanem a karcolódástól is véd a fólia. Ezáltal a felhasználók el tudják érni, hogy egy több éves tablet vagy telefon kijelző üvegén egyetlen karcolás sincs, úgy néz ki, mint egy új. Elgendő néha ezt a filléres fóliát lecserélni és voálá máris fel van újítva a tablet.
Most már nemcsak fólia hanem védő üveg is kapható. Ezeket hívják 2D védő üvegnek, 3D sőt 9D fólia is kapható. Ezek már jóval vastagabbak korábbi fólia társaiknál, de oda kell figyelni, mert némelyik sokkal gyngébben érint. Inkább úgy mondom, hogy az érintést olyan mértékben tompítja, hogy a tablet élvezhetőségét is korlátozza. Ilyenkor jön a felhasználó, hogy inkább levetetné ezt a vastag 9D üveget és visszatérne egy egyszerű fóliára vagy még azt sem akarja ezek után használni.

Egyéb Samsung készűlékek műhelye a linken található!

Zepter lámpa javítás

Manapság minden család alkalmazza a fényterápiás készülékeket megelőzésre és gyógyításra. Különösen nagyszüleink körében van nagy népszerűsége. Most nyugdíjás kedvezménnyel javítjuk ezeket a gyógylámpákat.

Ha érdekel kattints át a Zepter Szerviz honlapunkra!

 

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel

oszd-meg-barataiddal.jpgKérlek segítsd a blog szerkesztését annyiban, hogy megosztod! Köszönöm! A segítők között ajándékokat sorsolunk ki:

Facebook site

A bejegyzés trackback címe:

https://itech-szerviz-notebook-laptop-javitas.blog.hu/api/trackback/id/tr3015054788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Laptop Tv Bioptron javítás - Házilag otthon hogyan

Tv szerviz, laptop szerviz, bioptron lámpa javítás, használt bioptron lámpa Budapest. Samsung tv szerviz, LG tv szerviz, Laptop, notebook hiba, javítás, szerelés tapasztalatok, leírások. Kijelző csere, alaplap javítás, adapter töltő javítás, zsanér javítás, törött burkolat javítás, aljzat csere, laptop tisztítás.

Friss topikok

Címkék

apple (1) betört (1) bioptron lámpa (2) bioptron lámpa ár (2) bioptron lámpa fertőtlenítése (1) bioptron lámpa garanciával (2) bioptron lámpa javítás (2) bioptron lámpa legolcsóbban (2) bioptron lámpa szervíz (2) bioptron pro 1 lámpa javítás (1) Blaupunkt (1) budapest (1) Budapest (1) csere (1) cseréje (1) érintő (1) érintő kijelző (1) forró (1) galaxy (1) hang van kép nincs (1) hasznaltbioptronlampa (2) használt bioptron lámpa (2) háttérvilágítás (1) hiba (1) hibák (1) hűtő (1) Itech Szerviz (1) javítás (3) karbantartás (1) kijelző (1) kijelző csere (1) laptop (4) laptop burkolat (1) laptop burkolat javítás (1) Laptop fertőtlenítése (1) laptop szerviz (2) laptop zsanér (1) laptop zsanér javítás (1) lcd (1) led (1) led csere (1) led javítás (1) LG (1) macbook (1) melegszik (1) nehezen nyílik a laptop (1) nincs kép (1) notebook (4) Orion (1) összetört (1) pasztázás (1) pc (1) Pestújhely (1) portalanítás (1) pucolás (1) ragasztás (1) Rákospalota (1) samsung (1) Samsung (1) samsung tablet szerviz (1) számítógép (1) szervíz (1) szerviz (2) tablet (1) tablet kijelző (1) tablet kijelző csere (1) tablet szerviz (2) tablet üveg (1) telefon fertőtlenítése (1) tisztítás (1) törött (1) törött burkolat (1) törött laptop (1) törött laptop burkolat (1) törött zsanér (1) TV (1) tv (1) tv fertőtlenítése (1) tv szerviz (1) tv szerviz újpalota (1) tv szerviz XV. (1) Újpalota (2) üveg (1) ventilátor (1) XV. kerület (1) zepter lámpa (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása