Laptop Tv Bioptron javítás - Házilag otthon hogyan

Laptop Tv Bioptron javítás - Hogyan csináljuk házilag? Javítás otthon vagy irány a szerviz? Műhely titkok, trükkök mindenféle témában: Tv, laptop, bioptron lámpa javítás, használt bioptron lámpa és sok más érdekesség pl: Sörfőzés és sör recept, pálin

Hogyan lehetséges a Pro 1 Bioptron lámpa javítás, ha eltört és nem tartja meg magát? Esetleg használt bioptron lámpa is érdekel?

Bioptron lámpa javítás és használt bioptron lámpa forgalmazás a fő tevékenységünk, így tudunk segíteni a Pro 1 javításában - felújításában. Ha szeretnél nagyobb lámpára váltani akkor felvásároljuk akár hibásan is és vásárolhatsz Bioptron 2 Family készüléket 5 év garanciával.

Nagyon gyakori probléma a burkolat vagy a műanyag csavar törése a Pro 1 - es lámpánál. Ezen kívül még 3 - 4 jellemző hibája is van, amelyeknek a javítását minden esetben el tudjuk végezni.

Nézzük a Pro 1 Bioptron lámpa javítás lehetőségeit:

Hogyan tudod a Bioptron Pro 1 lámpa javítást megoldani? Esetleg használt bioptron lámpa is érdekel?

 Garanciával és ingyenes bevizsgálással vállaljuk a bioptron pro 1 lámpák javítását, küld át emailben a hibát!

bioptron-pro1-lampa-javitas.jpg

Eltört a lámpa fej rögzítő csavar és előre bukik a lámpa?

A pozíció beállításához a Pro 1 - es lámpáknál egy műanyag csavart használt a gyártó, ami természetesen idővel kettéreped. Van a csavar közepén egy réz persely ( művész nevén insert ) ami a törés után megfurdul és kiesik. Innentől a csavar nem tudja ellátni a rögzítő szerepét és a lámpafej előre zuhan és az üveg is eltörik a legtöbb esetben.

  • A gyógylámpát így veszélyes kezelésekre használni, mert könnyen lefejelheti a beteget.
  • További probléma, ha a bioptron lámpa belsejében található műanyag csavar vezető persely is eltörik, mert akkor ki is eshet a fej az állványból, ami még inkább veszélyes.
  • A Bioptron Pro 1 lámpa esetén a fej rögzítő mechanika és a belső feszítő acél rugó a lámpa burkolatát is megrepeszti idővel, ha nincs javítva, akkor ketté is töri a burkolatot.
  • A jó hír, hogy csavar vagy állvány törés esetén javítható a bioptron pro 1 lámpa a legtöbb esetben.

Van ezekre a hibákra megoldás!

bioptron-pro1-csavar-tores-javitas_1.jpg

Mi a megoldás, ha nem kapcsol be a Zepter Bioptron Pro 1 lámpád?

Érdemes ellenőrizni elsőkörben a készülék hálózati tápkábelét és azt az aljzatot vagy elosztót ahová csatlakoztatva van. Ha ezekben van áram és a bioptron lámpánk mégsem kapcsol be akkor nagy valószínűséggel a vezérlő elektronika vagy a kezelő panel romlott el.

Egy perc után kikapcsol a Pro 1 lámpád?

  • Magától kikapcsol a Pro 1 készüléked?
  • Utána már nem lehet bekapcsolni csak pihentetést követően?
  • Hiába állítod be a szokásos 10 - 15 perces kezelést - váratlanul leáll?
  • Pukkant esetleg égett szaga is volt?

Ebben az esetben általában elektronika hiba van. 
Bioptron specialista szervízünk ilyen hibákat szinte naponta javít!

Mit tegyél, ha nem világít a Pro 1 - es lámpa?

A hiba elmondása általában ebben az esetben: " az este még használtam és kezeltem a lábamat, de reggel már hiába kapcsoltam be a lámpát. A ventilátor megy, be is kapcsol, de az égő nem világít, valószínű izzó csere szükséges. "

  • A halogén izzóknak meghatározott üzemideje van.
  • Ha ez lejár akkor az izzó szál elszakad és nem világít tovább az izzó.
  • Az izzó életideje meghosszabítható.
  • Használat közben kerüljük a lámpa mozgatását - ütögetését. Üzem közben ne mozgassuk!
  • Kerüljük a túlhasználatot. Tartsuk be a 10 - 15 perces kezelési időt. Semmiképpen ne használjuk tovább folyamatosan. Ne aludjunk el kezelés közben!
  • Úgy tároljuk a lámpát, hogy ne tudjon leesni, mert az üveg részek törnek el leghamarabb, ilyen az izzó is.
  • Ne tároljuk párás, ( pl konyha ) poros helyen a bioptron lámpát, mert ez korai meghibásodásokat okoz.

bioptron-lampa-szerviz.jpg

Megéri és érdemes bioptron lámpa javítást választani vagy vegyek új zepter lámpát?

A javítás az új vagy a használt bioptron lámpa vásárlás töredékéért megoldható.

  1. Garantáljuk a hosszú távú megoldást, mert jótállást vállalunk a cserélt alkatrészre!
  2. Teljes felújítás is kérhető a zepter fényterápiára.
  3. Garancia kiterjesztést is vásárolható a javítás mellé.
  4. Teljes körű elektronikai garancia is vásárolható 5 évig.
  5. Ha úgy döntesz, hogy eladnád a hibás bioptron lámpádat és vennél egy nagyobb zepter készüléket 5 év garanciával - ebben is tudunk segíteni.
  6. Fényterápiát is vásárolhatsz 6 és 7 darabos készletet.
  7. Bioptron állványt is kérhetsz, hogy kényelmesen használhatsd a gyógylámpád.
  8. Elszakadt a kábeled vagy adapter keresel? Ez is elérhető a zepter alkatrész áruházunkba.

 

Hogyan tudod megoldani, ha melegszik a bioptron pro lámpa?

A hűtés és ezzel együtt a ventilátor helyes működése létfontosságú a pro lámpánál, mert halogén izzóval van szerelve. Ez az izzó köztudottan nagy hőt termel. Ventilátor nélkül egyszerűen elolvad a lámpa műanyaga belül. A belső karbantartás a pro 1 - es lámpánál most akciós! Ha ventilátor cserére van szükség azt is tudjuk vállalni a zepter bioptron szervíz műhelyünkben.

Hangos a működése a gyógylámpának, kerreg a ventilátor?

Rendszeres használat mellett a bioptron ventilátor csapágya először kiszárad, elveszíti a kenését és aztán szétkopik. Ezt a hűtő ventilátor javítani és cserélni is lehet.

Használt bioptron lámpa legolcsóbban és kiválló minőségben, 5 év garanciával

Csaknem az összes Zepter álltal forgalmazott használt bioptron lámpa megtalálható ebben az áruházban.

 

hasznalt-bioptron-lampa.png

  • Ezeket a gyógylámpákat személyesen is át tudod venni Budapesten vagy futárral is kérheted.
  • A honlapon össze tudod hasonlítani a bioptron lámpa típusokat ár - hatás - lencse átmérő - teljesítmény alapján!
  • Akkor is találsz zepter gyógylámpát, ha a legolcsóbb fényterápiás lámpát keresed. Ez a Bioptron 1 vagy a Compact lámpa.
  • Ha az ár / érték arányban a legjobb lehetőség érdekel akkor a közepes lámpákat ajánlom. Ez a Bioptron Pro és a fényterápiával is kérhető Bioptron Pro 1 lámpa.
  • Van olyan probléma amihez a legnagyobb teljesítményű fényterápiás lámpa kell és nem érdemes spórolni az áron, mert csak a nagy family lámpának van olyan behatolási mélysége, amire szükség van.
  • Természetesen a legnagyobb kórházi lámpa ( Bioptron 2 Family ) is kapható a lent található bioptron boltban.
  • Ha nem ragaszkodsz a zepter márkához, mert nagyon olcsón akarsz venni polarizált lámpát akkor javasolom, hogy az áruházunkba az Active Light és a Biolight lámpákat is nézd meg.

Ingyenes tanácsadás és kipróbálási lehetőség is rendelkezésre áll.

Belépés a használt gyógylámpák eléréséhez itt!

 

Hibás Bioptron Pro 1 lámpa felvásárlása, akkor is ha törött

Ha van olyan hibás bioptron pro 1 lámpa amit eladnál alkatrésznek, akkor a felvásárlásában tudunk segíteni. Nem jelent problámát, ha töröttt a burkolata, nem kapcsol be egyáltalán vagy nem világít. Azonnal készpénzben kifizetjük, a bevizsgálása pedig ingyenes és megvárható.

bioptron-lampa-felvasarlas.jpg

Érdemes a lámpát javítani, mert ez a Zepter lámpák közül az egyik legjobb teljesítményű eszköz és a fényterápiás lámpák hatása közismerten egyedülálló.

Hol található a Bioptron lámpa szerviz?

A szerviz elérhető Budán és Pesten is, sőt csomaküldési lehetőség is van.

A bejegyzés trackback címe:

https://itech-szerviz-notebook-laptop-javitas.blog.hu/api/trackback/id/tr7516408146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Laptop Tv Bioptron javítás - Házilag otthon hogyan

Tv szerviz, laptop szerviz, bioptron lámpa javítás, használt bioptron lámpa Budapest. Samsung tv szerviz, LG tv szerviz, Laptop, notebook hiba, javítás, szerelés tapasztalatok, leírások. Kijelző csere, alaplap javítás, adapter töltő javítás, zsanér javítás, törött burkolat javítás, aljzat csere, laptop tisztítás.

Friss topikok

Címkék

apple (1) betört (1) bioptron lámpa (2) bioptron lámpa ár (2) bioptron lámpa fertőtlenítése (1) bioptron lámpa garanciával (2) bioptron lámpa javítás (2) bioptron lámpa legolcsóbban (2) bioptron lámpa szervíz (2) bioptron pro 1 lámpa javítás (1) Blaupunkt (1) budapest (1) Budapest (1) csere (1) cseréje (1) érintő (1) érintő kijelző (1) forró (1) galaxy (1) hang van kép nincs (1) hasznaltbioptronlampa (2) használt bioptron lámpa (2) háttérvilágítás (1) hiba (1) hibák (1) hűtő (1) Itech Szerviz (1) javítás (3) karbantartás (1) kijelző (1) kijelző csere (1) laptop (4) laptop burkolat (1) laptop burkolat javítás (1) Laptop fertőtlenítése (1) laptop szerviz (2) laptop zsanér (1) laptop zsanér javítás (1) lcd (1) led (1) led csere (1) led javítás (1) LG (1) macbook (1) melegszik (1) nehezen nyílik a laptop (1) nincs kép (1) notebook (4) Orion (1) összetört (1) pasztázás (1) pc (1) Pestújhely (1) portalanítás (1) pucolás (1) ragasztás (1) Rákospalota (1) Samsung (1) samsung (1) samsung tablet szerviz (1) számítógép (1) szerviz (2) szervíz (1) tablet (1) tablet kijelző (1) tablet kijelző csere (1) tablet szerviz (2) tablet üveg (1) telefon fertőtlenítése (1) tisztítás (1) törött (1) törött burkolat (1) törött laptop (1) törött laptop burkolat (1) törött zsanér (1) tv (1) TV (1) tv fertőtlenítése (1) tv szerviz (1) tv szerviz újpalota (1) tv szerviz XV. (1) Újpalota (2) üveg (1) ventilátor (1) XV. kerület (1) zepter lámpa (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása