Laptop Tv Bioptron javítás - Házilag otthon hogyan

Laptop Tv Bioptron javítás - Hogyan csináljuk házilag? Javítás otthon vagy irány a szerviz? Műhely titkok, trükkök mindenféle témában: Tv, laptop, bioptron lámpa javítás, használt bioptron lámpa és sok más érdekesség pl: Sörfőzés és sör recept, pálin

Új vagy használt zepter bioptron lámpa vásárlás a jobb döntés? Válassz ár, teljesítmény, színterápia és garancia alapján!

Fényterápiás készüléket és színterápiát keresel? Segítünk benne! Új vagy használt zepter bioptron lámpa vásárlás a jobb döntés? Válassz ár, teljesítmény, színterápia és garancia alapján!

hasznalt-bioptron-lampa-borito1.png

BIOPTRON LÁMPA ÁR

Sajnos az utóbbi időben az új bioptron lámpa árak elérték azt a színvonalat, ami szinte megfizethetetlen. Ezért javaslom az új zepter lámpa árak mellett a használt bioptron lámpa árakat is vizsgáld meg!

FONTOS! Válassz olyan helyet, ahol először ki tudod próbálni a bioptron lámpát és könnyen elérhető helyen van Budapesten. Mi segítünk kiválasztani a megfelelő zepter lámpa típust és hozzá a színeket és az állványt. Gyári leírást is biztosítunk!

ÚJ BIOPTRON LÁMPA ÁRAK

A Zepter honlapján folyamatosan elérhetőek az új bioptron lámpa árak, ha a magas költség ellenére mégis új fényterápiát akarsz vásárolni.

HASZNÁLT BIOPTRON LÁMPA ÁRAK

Ha sokkal olcsóbban akarsz valódi svájci bioptron lámpát vásárolni akkor nézd meg a használt bioptron lámpa árakat ebben a bioptron lámpa áruházban.

HASZNÁLT BIOPTRON LÁMPA TÍPUSOK

Nem feltétlenül a legolcsóbb bioptron lámpa a helyes választás. Ha azonban kozmetikai vagy bőrfelülettel kapcsolaltos - szépészeti kezelést szerenél akkor a kis lámpa is megfelelő.

KIS KÉZI BIOPTRON COMPACT

A kis lámpa alatt a 4-6 cm - es lencsével rendelkező fényterápiás lámpákat értem. Ez a bioptron 1 vagy bioptron compact lámpa.

compact-atlatszo-hatterrel.png

Ha esteleg más márka is érdekel a zepteren kívül akkor Nálunk az ActiveBio lámpát most nagyom jó áron meg tudod vásárolni és 7 szín is jár hozzá.

BIOPTRON MEDALL

A Compact utódja a bioptron medall lámpa. Korszerűbb a megjelenése, picit nagyobb a hatásfoka. A Medall lámpa valamennyi hiáját nagy hatékonysággal javítjuk. Ha vásárolni szeretnél ilyen zepter medall lámpát, akkor abban is tudunk segíteni, keress Minket!

KÖZEPES MÉRETŰ FÉNYTERÁPIA

Igen, a közepes méret már mélyebbre hatol és akár szervek kezelésére is tudod alkalmazni. A teljesítménye is több, mint duplája a kis lámpának. Arról nem is beszélve, hogy a lencséje 4 cm helyett 11 cm-re lett növelve. A kezelés így sokkal nagyobb felületen végezhető és ismételhető.

Melyek ezek a bioptron lámpák?

A közepes lámpák a Bioptron Pro és a modernebb kivitelű Pro 1 - es zepter gyógylámpa.

BIOPTRON PRO

Ez a régebbi gyógylámpa nagyon megbízható. Különösen annak javasolt, aki gurulós álvánnyal akar zepter lámpát. Ez esetben az egyik legjobb választás a bioptron pro. Az elektronikája tartós és még ma is javítható. Tartunk hozzá alkatrészt. Még a törés javítását is vállaljuk.

BIOPTRON PRO 1

A Pro lámpa utódjának szánta a zepter a pro 1-es lámpát. Ez is kapható gurulós álvánnyal is. Gyárilag alapvetően asztali állvánnyal elérhető. A Pro 1 javításában is tudunk segíteni. Itt is jó és tartós az elektronika. Ehhez a gyógylápához ( annak ellenére, hogy sokkal nagyobb, mint a Compact ) Nálunk eredeti színterápia is kapható. Gyere el Hozzánk és próbáld ki!

bioptron-pro1-lampa-javitas.jpg

Minden egységét javítjuk 99 %-ban. Ha rommá van törve, akkor nem minden esetben lehetséges.
Tudunk hozzá adni nem csak állványt, de színterápiát is.

NAGY KÓRHÁZI MÉRETŰ ZEPTER FÉNYTERÁPIA

Aki a kórházi méretet szeretné a legnagyobb teljesítménnyel és behatolási mélységgel - annak a Zepter Bioptron Family lámpát javasoljuk.
Más néven Bioptron 2 lámpának is hívják, mivel kilépett az 1 - es széria korlátaiból. Olyan nagy felületen kezel és olyan nagy teljesítménnyel, hogy a kórházak is ezt használják. ( már aki megteheti )

A lencse átmérője 15 cm. Ennél nagyobb fénytrápiát nem is gyártanak. Viszont nem csak ez az egyetlen előnye. Az izzó teljesítménye is meg van emelve. 90W - os fénnyel végzi a dolgát. Szintén nincs nagyobb zepter készülék ekkora erővel. Vásárold meg ezt a lámpát, ha nagy teljesítményt szeretnél.

LED ZEPTER FÉNYTERÁPIA - MEDOLIGHT

A ledes bioptron a legújabb fejlesztés. Alkalmazása bizonyos problémákra jó, de a felhasználók körében népszerűbb a hagyományos gyógylámpa. Pl: a Compact kis lámpa

BIOPTRON LÁMPA 5 ÉV GARANCIÁVAL

Biztos lehetsz a tartós kivitelben, mert 5 év garanciát vállalunk a használt zepter bioptron készülékekre.

FONTOS! Sok cég hírdet sok garanciával, de gyakran kiderül, hogy az elektronikára ( a lényeg ) nem érvényes a garancia vagy csak korlátozottan érvényes. Mire vállal akkor garanciát? Mi értelme akkor a garanciának? Nem tudom, de tájékodj mielőtt vásárolnál! Sokan trükköznek a garival! Mi az elektronikára is vállaljuk az 5 évet vagy ha kiterjeszted a garanciát akkor többet is.

A SZÍNTERÁPIA FONTOS, HA MEGTEHETED EGYÜTT VÁSÁROLD A LÁMPÁVAL

Az alap lencsével a sárgával is elég sok minden kezelhető, de nem jó mindenre.

  • A színterápia alkalmazásával tudod megcélozni azokat az energia központokat, amiket kezelni szeretnél.
  • A teljes készlet mindig 7 darabos. Érdemes ezt választani.
  • A színterápiás kezelés gyakran a különböző színek kombinálásával valósúl meg. Pl: piros színnel 10 percig, majd kék színnel 2 percig. Miért? A piros felpezsdít, feltölt - de a gyulladási folyamatokat a kék szín kezeli.

Ha együtt veszed meg Nálunk a lámpát a színterápiával ( ugynevezett szetben ) akkor olcsóbb, mintha külön - külön vennéd meg.

FONTOS! Ha már költesz a színekre is akkor a teljes szetben gondolkodj! Hét csakra van és 7 színt érdemes venni. Tudom, hogy létezik hatos szet. Nálam is meg tudod venni. Viszont a zepter és a csakrák is 7db energia közponról beszélnek és így is vannak a kezelések összeállítva. Nem érdemes ezért kevesebbel beérni.

hasznalt-bioptron-compact-lampa-es-6-darab-szin.jpg

BIOPTRON LÁMPA SZERVÍZEK

A garanciát egy olyan bioptron lámpa szervíz segítségével biztosítjuk, aki 20 éve javít elektronikát! A bioptron lámpa elektronikáját sok cég Velünk javíttatja. Specialista szerelőink vállalják a kórházi nagy family lámpa, a közepes Pro és Pro 1 és a kis lámpák felújítását és javítását is. Nem érdekes, ha nagyon régi a zepter lámpád. Akkor sem, ha a nagy trafó ment tönkre és sehol nem lehet kapni. Mi megoldjuk, hogy tovább lehessen használni akár a legrégebbi Evolight vagy bioptron 1 -es lámpát is.

FONTOS! Az Itech Szerviz az egyik legnépszerűbb bioptron lámpa szervíz. Több elektronikai tevékenységgel is rendelkezik. Minőségi szerviz labor és raktár készlet biztosítja a javítást. Más szervizeknek is bedolgozunk. Hozd Te is közvetlenül az Itech Szerviz Központba a zepter lámpádat, laptop vagy tv készülékedet felújításra. Küld át a hibát és a készülék adatait emailben és küldök Neked időpontot a leádasra illetve a javításra!

bioptron-lampa-szerviz.jpg

HOL TALÁLHATÓ A BIOPTRON LÁMPA ÜZLET ÉS SZERVÍZ?

A bejegyzés trackback címe:

https://itech-szerviz-notebook-laptop-javitas.blog.hu/api/trackback/id/tr1618242503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Laptop Tv Bioptron javítás - Házilag otthon hogyan

Tv szerviz, laptop szerviz, bioptron lámpa javítás, használt bioptron lámpa Budapest. Samsung tv szerviz, LG tv szerviz, Laptop, notebook hiba, javítás, szerelés tapasztalatok, leírások. Kijelző csere, alaplap javítás, adapter töltő javítás, zsanér javítás, törött burkolat javítás, aljzat csere, laptop tisztítás.

Friss topikok

Címkék

apple (1) betört (1) bioptron lámpa (2) bioptron lámpa ár (2) bioptron lámpa fertőtlenítése (1) bioptron lámpa garanciával (2) bioptron lámpa javítás (2) bioptron lámpa legolcsóbban (2) bioptron lámpa szervíz (2) bioptron pro 1 lámpa javítás (1) Blaupunkt (1) budapest (1) Budapest (1) csere (1) cseréje (1) érintő (1) érintő kijelző (1) forró (1) galaxy (1) hang van kép nincs (1) hasznaltbioptronlampa (2) használt bioptron lámpa (2) háttérvilágítás (1) hiba (1) hibák (1) hűtő (1) Itech Szerviz (1) javítás (3) karbantartás (1) kijelző (1) kijelző csere (1) laptop (4) laptop burkolat (1) laptop burkolat javítás (1) Laptop fertőtlenítése (1) laptop szerviz (2) laptop zsanér (1) laptop zsanér javítás (1) lcd (1) led (1) led csere (1) led javítás (1) LG (1) macbook (1) melegszik (1) nehezen nyílik a laptop (1) nincs kép (1) notebook (4) Orion (1) összetört (1) pasztázás (1) pc (1) Pestújhely (1) portalanítás (1) pucolás (1) ragasztás (1) Rákospalota (1) samsung (1) Samsung (1) samsung tablet szerviz (1) számítógép (1) szervíz (1) szerviz (2) tablet (1) tablet kijelző (1) tablet kijelző csere (1) tablet szerviz (2) tablet üveg (1) telefon fertőtlenítése (1) tisztítás (1) törött (1) törött burkolat (1) törött laptop (1) törött laptop burkolat (1) törött zsanér (1) TV (1) tv (1) tv fertőtlenítése (1) tv szerviz (1) tv szerviz újpalota (1) tv szerviz XV. (1) Újpalota (2) üveg (1) ventilátor (1) XV. kerület (1) zepter lámpa (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása