Laptop Tv Bioptron javítás - Házilag otthon hogyan

Laptop Tv Bioptron javítás - Hogyan csináljuk házilag? Javítás otthon vagy irány a szerviz? Műhely titkok, trükkök mindenféle témában: Tv, laptop, bioptron lámpa javítás, használt bioptron lámpa és sok más érdekesség pl: Sörfőzés és sör recept, pálin

Laptop szervíz vagy új laptop?

laptopszerviz-hivjon.png

Laptop szerviz vagy új laptop vásárlása? Mindenkiben felmerült már a kérdés, ha elromlott kedvenc játékszere vagy munkaeszköze.Új laptop vagy laptop szervíz? Érdemes e kedvenc számítógépünket javítani, javíttatni?

Fogyasztói társadalom: Dobd ki! Vegyél újat! Ne tedd! A legtöbb laptop hiba egyszerűen és a laptop értékének töredékéből javítató! Keress Minket, ha laptop szervizelésre van szükséged! Leírom Neked milyen hibákban tudunk segíteni:

Javítható laptop hibák

  • Törött laptop kijelző csere. Nálunk a beszerelés ingyenes és megvárható.
  • Laptop zsanér javítás, törött - feszülő - laza - szoruló - kiszakadt zsanér csere
  • Laptop burkolat javítása: laptop alsó burkolat javítás, felső műanyag ház csere, kitört zsanér rögzítő csavarok javítása. Akkor is ha a gyári laptop alkatrész nem beszerezhető vagy nagyon drága! Laptop burkolat ragasztás, zsanér forrasztás - hegesztés.
  • Laptop videókártya javítás: vga hiba, bga probléma, magától kikapcsol a laptop, szétesik és szemetes a kép, nem ismeri fel a vga kártyát a windows, túlmelegeső videó kártya esetén.
  • Laptop akkumulátor csere: nem bírja a laptop sokáig egy töltéssel, gyenge akku, felpúposodó akkumulátor hiba.
  • Laptop billentyűzet csere, akkor is ha leöntötted, bár ilyenkor érdemes a laptop alaplapra is kérni egy ultrhangos vegyszeres tisztítást. A folyadék ugyanis károsítja az alaplapi forrasztásokat. Az smd ic és nyák egyszerűen megmaródik a folyadéktól, mivel kémiai reakcióba kerül vele.
  • Laptop billentyűzet csere abban az esetben is elvégezhető, ha a billentyűzet csak a laptop felső burkolatával együtt cserélhető.

Laptop alaplap javítás

Laptop alaplap javításra van szükség ha a notebook fő paneljére integrált alkatrész hibás. Kopó alkatrész a laptop töltő csatlakozó például. A laptop töltő aljzat egy idő után a ki be dugdosástól egyszerűen szétkopik. Ilyen esetben nem tölt a laptop töltő - nem töltődik a laptop. Először csak érintkezés hibája vagy kontakt hibája lesz. Csak feszítésre tört, aztán egyáltalán nem töltődik. Végül lemerül és egyáltalán nem tudod majd bekapcsolni a laptopot. Elkerülhetetlenül ki kell cserélni a laptop jack aljzatot. Ez az a  töltő csatlakozó ahová a laptop töltő kábelt bedugod a töltés során.
Laptop alaplap javítás szükséges, ha a laptop töltő áramkör vagy a laptop vga tönkremegy,

A laptop tisztítás fontossága

A laptop tisztítás 1 - 2 évente erősen ajánlott. Elszennyeződött laptop hűtővel a vga kártya túlmelegszik - a géped pedig tönkre megy.
A laptop szervizben minden nap látni olyan számítógépet aminek az alaplapja azért készült ki, mert el van hanyagolva. Ilyenkor úgy kezdődik a laptop javítás, hogy egy fél kiló port szedünk ki belőle.

 

Mosolyogva jegyzi meg a kolléga: na ez a laptop se volt még soha életében kitakarítva!

Ha évente behozod a szervizbe egy karbantartásra sok hiba mefelőzhető.
A folyamat úgy néz ki, hogy elkoszolódik a laptop ventilátor. Ettől a gép elkezd túlmelegedni és folyamatosan zúg a ventilátor. Van aki ilyenkor is tovább használja a gépet. Melegíti rajta a kezét télen.
A következő lépés, hogy a ventilátor eltömődik és a forró levegő egyáltalán nem tud távozni a laptop belsejéből. Átmelegszik a laptop burkolat is ennek következtében. A laptop akkumulátor és a laptop vincseszeter is magasabb hőmérsékleten jár. Így több laptop alkatrész is károsodik. A legnagyobb kárt az okozhatja, ha a merevlemez feladja a dolgot és az adataink megsérülnek. Az adatvesztést viselik a legrosszabbul az ügyfelek. Ilyenkor oda az esküvői felvétel, a nyaralás képei,dukumentumok.

Jelentkezz be most a szervizbe, a válaszban küldök időpontot:

laptopszerviz@gmail.com

Ahová hozhatod:
Itech Szerviz Újpalota 1151 Buapest Szövőgyár utca 2 ( bejelentkezés szükséges )
Itech Szerviz Óbuda 1037 Budapest Vadóc utca 122 ( bejelentkezés szükséges )
Kérlek ne telefonon keress! +36703172518

TIPP! Most féláron van a laptop tisztítás! Csak 6.500 Ft és megvárható - azonnal elkészül - 1 óra és kész a laptopod!

Hét érv a laptop javítás mellett

  1. olcsóbb javíttatni, mint újat venni ( a leggyakoribb meggyőző ok )
  2. nem akarok minden programot újra telepíteni, valaminek meg sincs a telepítője
  3. nincs időm az adatáttöltésre, vásárlásra, újratelepítésre, stb ...
  4. félek, hogy nem lesz meg minden adatom, értékes adatokkal dolgozom
  5. a laptop javításra komoly garanciát vállalnak a szervizek ( ez 3 hónaptól 3 évig terjedhet a beszerelt alkatrészektől függően, van olyan alkatrész amire 10 év garancia van)
  6. környezet tudatosabb döntés a javítás, mert nem kell kidobni a régit
  7. megszoktam a régi laptopom billentyűzet kiosztását, meg úgy az egész gépet
    Samsung laptop szervizünk itt található.

Az ITECH laptop szervíz az alábbi laptop hibák javítására kínál megoldásokat:

A  leggyakoribb laptop hibák

Felsoroljuk a leggyakoribb laptop hibákat és a laptop szerviz vagy a laptop javítás során alkalmazott megoldásokat.

Melegszik, forró, kikapcsol, újraindul, poros, hangos a ventilátor, kerreg a laptop

laptop-huto-poros.jpgTöbb oka lehet a melegedésnek, a leggyakoribb, hogy a venti és a hűtő radiátor el van szennyeződve, poros.

Milyen oka lehet még, hogy melegszik és forró a laptop?

Törött, betört kijelző, összefolyt LCD, kijelző csere, LCD cseréje

betort-torott-kijelzo.jpgA törött kijelző, betört LCD csere megoldható feladat. Az egyik legdrágább alkatrész, de még mindig sokkal olcsóbb, mint egy másik laptop készüléket venni. A piacon kapható kijelzők elég jó minőségűek. ( leszámítva néhány szériát ) A laptop kijelző csere, LCD kijelző cseréje kb. 20 percet vesz igénybe.

 

Jelentkezz be most laptop javításra, a válaszban küldök időpontot: laptopszerviz@gmail.com

Ahová hozhatod:
Itech Szerviz Újpalota 1151 Buapest Szövőgyár utca 2 ( bejelentkezés szükséges )
Itech Szerviz Óbuda 1037 Budapest Vadóc utca 122 ( bejelentkezés szükséges )

 

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel

oszd-meg-barataiddal.jpgKérlek segítsd a blog szerkesztését annyiban, hogy megosztod! Köszönöm! A segítők között ajándékokat sorsolunk ki:

Facebook site

A bejegyzés trackback címe:

https://itech-szerviz-notebook-laptop-javitas.blog.hu/api/trackback/id/tr985077778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Laptop Tv Bioptron javítás - Házilag otthon hogyan

Tv szerviz, laptop szerviz, bioptron lámpa javítás, használt bioptron lámpa Budapest. Samsung tv szerviz, LG tv szerviz, Laptop, notebook hiba, javítás, szerelés tapasztalatok, leírások. Kijelző csere, alaplap javítás, adapter töltő javítás, zsanér javítás, törött burkolat javítás, aljzat csere, laptop tisztítás.

Friss topikok

Címkék

apple (1) betört (1) bioptron lámpa (2) bioptron lámpa ár (2) bioptron lámpa fertőtlenítése (1) bioptron lámpa garanciával (2) bioptron lámpa javítás (2) bioptron lámpa legolcsóbban (2) bioptron lámpa szervíz (2) bioptron pro 1 lámpa javítás (1) Blaupunkt (1) budapest (1) Budapest (1) csere (1) cseréje (1) érintő (1) érintő kijelző (1) forró (1) galaxy (1) hang van kép nincs (1) hasznaltbioptronlampa (2) használt bioptron lámpa (2) háttérvilágítás (1) hiba (1) hibák (1) hűtő (1) Itech Szerviz (1) javítás (3) karbantartás (1) kijelző (1) kijelző csere (1) laptop (4) laptop burkolat (1) laptop burkolat javítás (1) Laptop fertőtlenítése (1) laptop szerviz (2) laptop zsanér (1) laptop zsanér javítás (1) lcd (1) led (1) led csere (1) led javítás (1) LG (1) macbook (1) melegszik (1) nehezen nyílik a laptop (1) nincs kép (1) notebook (4) Orion (1) összetört (1) pasztázás (1) pc (1) Pestújhely (1) portalanítás (1) pucolás (1) ragasztás (1) Rákospalota (1) Samsung (1) samsung (1) samsung tablet szerviz (1) számítógép (1) szerviz (2) szervíz (1) tablet (1) tablet kijelző (1) tablet kijelző csere (1) tablet szerviz (2) tablet üveg (1) telefon fertőtlenítése (1) tisztítás (1) törött (1) törött burkolat (1) törött laptop (1) törött laptop burkolat (1) törött zsanér (1) tv (1) TV (1) tv fertőtlenítése (1) tv szerviz (1) tv szerviz újpalota (1) tv szerviz XV. (1) Újpalota (2) üveg (1) ventilátor (1) XV. kerület (1) zepter lámpa (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása