Laptop Tv Bioptron javítás - Házilag otthon hogyan

Laptop Tv Bioptron javítás - Hogyan csináljuk házilag? Javítás otthon vagy irány a szerviz? Műhely titkok, trükkök mindenféle témában: Tv, laptop, bioptron lámpa javítás, használt bioptron lámpa és sok más érdekesség pl: Sörfőzés és sör recept, pálin

Laptop, tv, telefon, tablet, bioptron fertőtlenítése és tisztítása hogyan csináld jól?

Laptop fertőtlenítése és tisztítása házilag avagy hogyan és miként lehet ezt hatékonyan és jól csinálni? Nálunk a laptop szervizben ez mindennapos kérdés az ügyfelek részéről.

laptop-tv-bioptron-fertotlenites-tisztitas.jpg

Az elektronika berendezéseink a por, a szennyeződés és a mogorva zsíros ujjlenyomatok mágnese, és nagyon nehezen tisztíthatóak. ( főleg a laptop és a tv kijelzők ) A portól és ételmaradékoktól a baktériumokig és a vírusokig az elektronikai eszközökön felhalmozódnak a napi szennyeződések, amelyek megbetegíthetnek minket.
Manapság minden munkahelyen, óvodában, kórházakban, kozmetikában, iskolában és mindenütt ahol laptop, számítógép, pénztárgép, nyomtató, tv esetleg bioptron lámpa van rendszeresen tisztítani és fertőtleníteni kell ezeket az eszközöket. Ez minden szórakoztató és távközlése eszközre vonatkozik és a tanácsok is nyugodtan bármelyiknél alkalmazhatóak, de csak saját felelősségre!

Vírus és influenza

Különösen a vírusok és most az influenza miatt lett ez a kérdés nagyon népszerű. Persze mindenki el szeretné kerülni, hogy megbetegedjen és emiatt minden lehetséges eszközt fertőtlenít a munkahelyen és otthon is.
A védekezés még hatékonyabb kell legyen, hiszen a járvány okozta válság arra kényszerít minket, hogy ne maradjunk távol a munkánktól és ne álljon le a gazdaság.
Jogos ez a félelem, mert nem biztos, hogy kibírna a gazdaság még egy a márciusihoz hasonló totális leállítást.
 

Megelőzés és védekezés laptop, tablet, telefon és tv tisztítással

 
A védekezés és a megelőzés egyik módja a használati eszközeink tisztítása, fertőtlenítése. A legtöbbet munkára használt eszköz a számítógép és a laptop. A szórakozás szempontjából pedig a tv. Ez igaz nem csak a felnőttekre, hanem az iskolásokra, és egyéb diákokra is.
A gyógyeszközök vonatkozásában a bioptron lámpa fertőtlenítését és tisztítását emelném ki, mert ez egyaránt megtalálható és gyakori a kórházakban, öregotthonokban és a kozmetikákban és magánlakásokban is.
A laptop burkolata és klaviatúrája valamint a tv távirányító fertőtlenítése kiemelten fontos, hiszen ezzel vezéreljük a gépeket és ezt taperoljuk a legtöbbet. Ezeken a beviteli eszközökön hemzsegnek a baktériumok vagy esetleg vírusok is kerülhetnek rá.

A telefon fertőtlenítés szükségessége

Gondoljunk itt a telefonunkra is! Használod miközben ebédelsz vagy a munkahelyen, autóban és igen, még a fürdőszobában és a budin is. Rengeteg alkalom arra, hogy baktériumok átkerülhessenek a kezedből az okostelefonra és a telefonról az arcodra, füledre, szádra, orrodra stb...
Ha ez megtörténik akkor bizonyos, hogy bekerül a szervezetbe is. Eek a
kórokozók torokfájást, fülfertőzést, influenzát és akár tüdőgyulladást is okozhatnak.

Egyes vélemények szerint az okostelefonok több bacit hordoznak, mint a WC-ülések.

Hogyan csináld a laptop és tv fertőtlenítését?

A laptop esetében a burkolatot és a billentyűzetet, amíg a tévé esetében elsősorban a tv távirányítót tisztítsuk le, de úgy kellene ezt a műveletet elvégeznünk, hogy a fertőtlenítés is hatékony legyen és a laptop is túlélje a dolgot.

Ha a fertőtlenítő bele folyik az elektronikába, akkor előfordulhat, hogy a zárlat miatt a laptop vagy a tv nem fog megfelelően működni és hívhatjuk a szervizt!

A másik véglet, ha nem megfelelő mértékben távolítjuk el a laptopról, tévéről vagy bioptron lámpáról a szennyeződéseket és a bacikat, mert ezek aztán könnyen bekerülhetnek a szervezetünkbe és megfertőzhetnek.
Ha csak egy nedves törlő kendővel végzed el a tisztítást akkor látszólag tisztának tűnik a laptop vagy a tv, de nincs fertőtlenítve! Szükséges valamilyen baktérium és vírus ölő kémiai anyag. Ezekből kétféle létezik. Az egyik csoport amivel kárt okozhatsz a készülékekben vagy magadban is. A másik csoport ami kíméletesebb, ha helyesen használod.

Mit ne használj a laptop, tv, bioptron fertőtlenítésre - tisztításra?!

  • Erősen lúgos kémhatású vegyszerek
  • Nagy mértékben klórt tartalmazó tisztítószer és vegyi fertőtlenítőszer
  • Erős savas vegyszerek
  • Nagy mértékben hidrogén peroxid tartalommal rendelkező szerek ( Gyenge sav és erős oxidálószer. )
  • Minden olyan egyéb vegyszer is kerülendő, ami oldja a műanyagot és a gumit.

Különösen a laptop kijelzőt, a tablet és a tv képernyőt óvd a maró hatású vegyszerektől!

Az elektronikus eszközök tisztítása előtt ellenőrizd a gyártó kézikönyvét! Soha ne permetezz folyadékot a tévére, laptopra, lámpára, mert veszélyes!

Milyen vegyszert használjunk laptop, tv, bioptron fertőtlenítésre - tisztításra?!

Mikroszálas törlő kendőt érdemes felhasználni a törléshez, ami 60-90 fokon volt fertőtlenítve vagy bontatlan csomagolású fertőtlenítő kendőt. Minden olyan vegyszer megfelelő lehet, amelynek a leírásában szerepel az elektromos eszközök tisztításához ajánlás, ezek általánosan az alkoholos és izopropil alapú vegyszerek.

Megjegyzés: A legtöbb tisztítószer leírása nem tartalmaz olyan rendelkezést, mi szerint tisztítható vele elektromos berendezés is. ( laptop, tv, tablet, bioptron lámpa )

Amire feltétlenül figyelned kell:

A laptop, tv, bioptron lámpa tisztítás menete 4 pontban

  1. Ne legyen áram alatt a tisztításra szánt eszköz! Ne csak az elektromos hálózatból húzd ki, hanem az akkut is vedd ki!
  2. A nedves kendő használata előtt a port szárazzal töröld le, a billentyűzetet ecsettel és sűrített levegővel tudod megfelelően portalanítani.
  3. A törlő kendő mikroszálas és fertőtlenítő legyen, de csak nedvesen használd! Ha meg tud cseppenni, akkor nem jó! Egy csepp folyadék is tönkre tudja tenni a laptop kijelzőt vagy tévét!
  4. Ha azért végzed el a laptop tisztítást, mert túlmelegszik, akkor nem lesz elég a külső tisztítás. Szükséges egy belső laptop ventilátor tisztítás is a belső szennyeződések miatt. Ezt ne házilag végezd el, ha nem csináltál még ilyet, hanem bízd profi laptop szervizre! Most megvárható a tisztítás és csak fél áron van az Itech Szervizben!

Telefon tisztítás és tablet tisztítás - hogyan csináljuk?

A telefon és a táblagép tisztításakor légy nagyon - nagyon óvatos! Ezek a készülékek érintő képernyővel rendelkeznek, amelyek nagyon érzékenyek és könnyen sérülnek! Tisztításkor nem kell erős nyomást gyakorolni rá, mint például ablak pucoláskor, mert könnyen berepednek.
Ha van a telefonon védő tok akkor távolítsd el és a kijelzőt valamint a burkolatot nedves mikroszálas kendővel töröld át, majd a burkolatot is. Azokon a helyeken ahová a szennyeződés betapad használj pamut törlőkendőt a résekben, az éintő képernyő szélébe és a nyomó gomboknál. Az usb, a micro  sd és sim kártyák körül pici ecsetet is használhatsz a por eltávolításához.

A kijelző ( telefon - tablet - tv - laptop kijelzőre egyaránt értem ) tisztításához érdemes olyan vegyszert vásárolni, amit kifejezetten erre a célra javasol a gyártó, ezek általában izopropil valamint alkohol és vizet tartalmazó szerek ( megfelelő arányban persze ) és a hozzá illő mikroszálas kendő.

Fényterápiás lámpa hatásának megőrzése

Azokat az eszközöket amelyeket kezelésekre és gyógyászati célokra használunk kiemelten fontos fertőtleníteni és vigyázni a tisztán tartására. A fényterápiás eszközeink is ide tartoznak és csak így tudják fenntartani a hatás mechanizmusukat. Olvass tovább a fényterápiás készülékekkel kapcsolatban.

Mit tegyél ha folyadék került a laptop kijelzőbe vagy túlmelegszik a laptopod?

Ha már megtörtént a baj és folyadék került a laptop kijelzőbe vagy túlmelegszik a laptopod akkor laptop szervizre lesz szükséged. Az Itech Laptop Szerviz foglalkozik laptop kijelző cserével, laptop karbantartással, ventilátor cserével is. Ha a tv távirányítóba került folyadék az Itech Szervizben ez is beszerezhető vagy javítható.

A profi szerviz szolgáltatások közzé tartozik a Zepter lámpa javítás is, ha nem világít a bioptron lámpa vagy nem kapcsol be.

Küld át a hibát és jelentkezz be most: laptopszerviz@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://itech-szerviz-notebook-laptop-javitas.blog.hu/api/trackback/id/tr5916227416
Nincsenek hozzászólások.

Laptop Tv Bioptron javítás - Házilag otthon hogyan

Tv szerviz, laptop szerviz, bioptron lámpa javítás, használt bioptron lámpa Budapest. Samsung tv szerviz, LG tv szerviz, Laptop, notebook hiba, javítás, szerelés tapasztalatok, leírások. Kijelző csere, alaplap javítás, adapter töltő javítás, zsanér javítás, törött burkolat javítás, aljzat csere, laptop tisztítás.

Friss topikok

Címkék

apple (1) betört (1) bioptron lámpa (2) bioptron lámpa ár (2) bioptron lámpa fertőtlenítése (1) bioptron lámpa garanciával (2) bioptron lámpa javítás (2) bioptron lámpa legolcsóbban (2) bioptron lámpa szervíz (2) bioptron pro 1 lámpa javítás (1) Blaupunkt (1) Budapest (1) budapest (1) csere (1) cseréje (1) érintő (1) érintő kijelző (1) forró (1) galaxy (1) hang van kép nincs (1) hasznaltbioptronlampa (2) használt bioptron lámpa (2) háttérvilágítás (1) hiba (1) hibák (1) hűtő (1) Itech Szerviz (1) javítás (3) karbantartás (1) kijelző (1) kijelző csere (1) laptop (4) laptop burkolat (1) laptop burkolat javítás (1) Laptop fertőtlenítése (1) laptop szerviz (2) laptop zsanér (1) laptop zsanér javítás (1) lcd (1) led (1) led csere (1) led javítás (1) LG (1) macbook (1) melegszik (1) nehezen nyílik a laptop (1) nincs kép (1) notebook (4) Orion (1) összetört (1) pasztázás (1) pc (1) Pestújhely (1) portalanítás (1) pucolás (1) ragasztás (1) Rákospalota (1) Samsung (1) samsung (1) samsung tablet szerviz (1) számítógép (1) szervíz (1) szerviz (2) tablet (1) tablet kijelző (1) tablet kijelző csere (1) tablet szerviz (2) tablet üveg (1) telefon fertőtlenítése (1) tisztítás (1) törött (1) törött burkolat (1) törött laptop (1) törött laptop burkolat (1) törött zsanér (1) TV (1) tv (1) tv fertőtlenítése (1) tv szerviz (1) tv szerviz újpalota (1) tv szerviz XV. (1) Újpalota (2) üveg (1) ventilátor (1) XV. kerület (1) zepter lámpa (2) Címkefelhő
süti beállítások módosítása